Overslaan naar content

Werken & Leren

Route 66

Het Regional Jet Center (RJC) biedt jou de mogelijkheid om onder begeleiding alle verplichte EASA Part-66 B1.1 & B2 modules te halen binnen 14 maanden. Tijdens dit traject ga je twee dagen per week naar school. Dit combineer je met drie dagen werken in Hangaar 73 op Schiphol-Oost. Door je kennis meteen in de praktijk te brengen, kun je zo snel mogelijk al je parts halen en je AML aanvragen.

Naast een maandelijks salaris, betaalt het RJC jouw opleidingskosten. Heb je je opleiding succesvol afgerond dan kun je, na het opdoen van voldoende ervaring, bij het RJC als bevoegde CAT A aan het werk en een KLC vloot zelf afhandelen. Nog niet uitgeleerd? Je kunt je bij ons ook verder ontwikkelen tot Grondwerktuigkundige (GWK)!

 • “Bij het RJC geloven we in het aanbieden van meer dan alleen een baan; we bieden een platform voor groei, ondersteuning en kansen die de koers van jouw carrière bepalen.”

  Richard

  Team Manager

 • “Twee dagen les, gevolgd door drie dagen hands-on ervaring op de werkvloer: hier breng ik direct in praktijk wat ik in het klaslokaal heb geleerd.”

  Avinash

  Route 66 student

 • “Ik heb voor Route 66 zes weken meegelopen op Schiphol Centrum. De bedrijvigheid die daar heerst vind ik geweldig en het is fantastisch om het vliegtuig, waar je zojuist aan hebt gewerkt, te zien opstijgen.”

  Morgan

  Route 66 student

Maak kennis met je (toekomstige) collega's

Richard

Team Manager

Dennis

Lead Aircraft Maintenance Technician

Bram

Aircraft Maintenance Mechanic

Tom

Stagiair Aircraft Maintenance

Daan

Aircraft Maintenance Mechanic

Martijn

Aircraft Maintenance Mechanic

Jelmer

Aircraft Maintenance Mechanic

Milan

Aircraft Maintenance Mechanic

voordelen

Modules

Je modules worden compleet vergoed

40 vrije dagen

27 vakantiedagen + 13 ADV dagen per jaar

Bonus

Salaris, eindejaarsuiterking, vakantietoeslag en een jaarlijkse winstdeling!

IPB vliegen

Je vliegt tegen een gereduceerd tarief bij alle KLC- en KLM-vluchten

Neem contact op

Boutaina Benouar

Recruiter 06 39 68 02 79