Overslaan naar content

Werkplaatsen bij Regional Jet Center

Het RJC is een dynamische organisatie en daarin zijn de toegewijde monteurs van de verschillende werkplaatsen een belangrijke schakel. Wat hen kenmerkt? Vakmanschap en teamwork. De Shop Mechanics zijn onmisbaar voor de onderhoudsoperatie. Van het sleutelen aan motoren tot het herstellen van haast onzichtbare vliegtuigonderdelen: bij het RJC kun je alle kanten op!

Engine Shop

In de Engine shop sleutelen ze simpel gezegd aan vliegtuigmotoren. Ze zijn hier niet alleen gespecialiseerd in reparaties en onderhoud, maar ook in het uitvoeren van boroscoopinspecties. Als team blinken ze uit in het gebruik van deze geavanceerde technologie. Het RJC is namelijk het enige vliegtuigonderhoudsbedrijf in Nederland dat deze techniek op hoog niveau toepast!

Sheet Metal Shop

Blikseminslagen, vogelaanvaringen of hagelstenen. Een vliegtuig krijgt tijdens zijn vlucht een hoop te verduren en loopt daardoor de nodige schade op. Aan vakmanschap gelukkig geen gebrek in de Sheet Metal Shop. Diverse onderdelen van het vliegtuig, van aluminium tot composiet, worden nauwkeurig hersteld. Sta je dan de hele dag achter de werkbank? Zeker niet! Schades worden ook direct op, onder of bij het vliegtuig aangepakt.

Interior Shop

In de Interior Shop voeren ze met name zorgvuldige reparaties uit aan composietmaterialen. Maar denk ook aan het herstellen van cockpit- en cabinestoelen, of het onderhoud van cargonetten. Deze mechanics weten van ouderwets vakmanschap, en zijn zeker niet bang om innovatieve werkwijzen uit te proberen.

Tooling & Equipment

Tooling & Equipment creëert essentiële hulpmiddelen voor vliegtuigonderhoud, zoals stikstofkarretjes. Ook keuren ze jaarlijks alle elektrische apparaten en onderhouden ze de aanwezige tools nauwkeurig.

Paint shop

In de Paint Shop komen kleurrijke details tot leven. Binnen deze shop werken ze voornamelijk met composiete vliegtuigbeplating (interieur en exterieur), en houden ze zich bezig met bestickering binnen en buiten het vliegtuig. Ook zijn ze hier heel handig met een kwast! Of ze nu schades herstellen in de Shop of een likje verf aanbrengen op het vliegtuig in de hangaar.

ERI Shop

Een vaste hand? Dat hebben de mechanics bij ERI wel! Hier staan namelijk precisie en betrouwbaarheid centraal. Bij ERI repareren ze allerlei elektronische apparaten… koffiemakers, boilers, ovens, batterijen voor cabinegebruik en zelfs cable looms.

“We zijn specialisten en willen de beste worden in wat we doen. Daar krijgen we gelukkig alle ruimte voor.”

Zeg je RJC, dan zeg je vakmanschap. De teams in de Shops lopen liever voorop dan achter de feiten aan als het gaat om het toepassen van nieuwe moderne technieken. Van drone-inspecties tot het gebruik van boroscopen: het begint vaak in de Shops. Elke werkplaats heeft een unieke identiteit, maar samenwerken is regelmatig noodzakelijk om de kwalitatief hoogst haalbare producten af te leveren voor de klant.

Maak kennis met je (toekomstige) collega's

Hans

Team Manager

Kees

Paint shop

Niels

Tooling & Equipment mechanic

Mitchell

Sheet Metal worker

Jop

Engine Shop Mechanic

Thomas

Engine Shop Mechanic

Bram

Sheet Metal Worker

Rix

Stagiair sheet metal work

Open posities

Aircraft Maintenance Mechanic
Op locatie
  • Schiphol Oost, Noord-Holland, Nederland
Analytics Translator
Op locatie
  • Schiphol Oost, Noord-Holland, Nederland
Duty Maintenance Supervisor
Op locatie
  • Schiphol Oost, Noord-Holland, Nederland
Engine shop Mechanic
Op locatie
  • Schiphol-Oost, Noord-Holland, Nederland
Monteur Elektrische werkplaats
Op locatie
  • Schiphol Oost, Noord-Holland, Nederland
Monteur gereedschappen & apparatuur
Op locatie
  • Schiphol Oost, Noord-Holland, Nederland
Sheet Metal worker
Op locatie
  • Schiphol Oost, Noord-Holland, Nederland
10 van 14 weergegeven

voordelen

Shifts

Je werkt alleen dag- en avonddiensten

40 vrije dagen

27 vakantiedagen + 13 ADV dagen per jaar

Bonus

Salaris, eindejaarsuiterking, vakantietoeslag en een jaarlijkse winstdeling!

IPB vliegen

Je vliegt tegen een gereduceerd tarief bij alle KLC- en KLM-vluchten

Neem contact op

Boutaina Benouar

Recruiter 06 39 68 02 79